Monday, 2023-10-02, 6:28 PM
Welcome Гость
Main | Sign Up | Login | RSS

ЧАСОВНИКЪТ

Publisher

Main » Articles » СЪБИТИЯТА ОТ СТРАНАТА

flow festival в Русе от 18 - 21 октомври 2012 г.

Тази година flow фестивал ще се проведе от 18-ти до 21-ви октомври в Русе, България. Основната му тема е „Activating Spaces, Activating People by Micro Imagination" (Активиране на пространства, активиране на хора чрез въображение на микро ниво). Един от най-важните аспекти на фестивала ще бъде общата творческа работа на различни теми в няколко работни групи. Освен това, в три вечери flow ще предложи на участниците и на широката публика  атрактивна фестивална програма.

Изоставени градски пространства и места с богато и вълнуващо минало ще бъдат отново оживени и трансформирани в необичайни фестивални сцени. Представители на съвременната научна и културна сцена от България и Дунавския регион ще имат възможността не само да се срещнат по време на фестивала, но и да обменят нови идеи и да положат началото на ползотворни интердисциплинарни сътрудничества. flow има за цел да развие различни микро проекти, които по-късно да се реализират в различни страни от Дунавския регион през 2013 г.

Общността на flow е дигитално свързана с динамична социална медийна платформа. Платформата дава възможност на всички участници да общуват помежду си още преди началото на фестивала. След фестивала, платформата ще бъде преобразувана в дигитално работно пространство за няколкото групи, които ще развият конкретни проекти на базата на обсъдените идеи и предварително изготвените концепции.

Програма: http://www.flow-festival.info/wp-content/uploads/2012/09/BG_Booklet_web.pdf
Source: http://www.flow-festival.info/bg/
Category: СЪБИТИЯТА ОТ СТРАНАТА | Added by: Kotzeva (2012-10-09)
Views: 657 | Tags: фестивал, flow, култура, пространства, Русе, градски | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]