Monday, 2023-10-02, 7:24 PM
Welcome Гость
Main | Sign Up | Login | RSS

ЧАСОВНИКЪТ

Publisher

Main » Articles » НЕФОРМАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ

МИКЦ Пазарджик се включва в Световните дни за младежка активност

СВЕТОВНИТЕ ДНИ ЗА МЛАДЕЖКА АКТИВНОСТ са  международно събитие в края на април, което Поздравява, Признава и Мобилизира младите хора като основна движеща сила за позитивно развитие на общностите, както на местно ниво, така и в национален и международен план.

Визията на Световните дни за младежка активност е че:

Креативната енергия на младите хора може да бъде насочвана към позитивна промяна в обществото, чрез социално ориентирани събития, организирани на принципа на доброволчеството и личната загриженост към проблемите на хора от различни социални слоеве и възрасти.

Младите хора  променят света!

МИКЦ Пазарджик подкрепи двата благотворителни концерта – на 12 и на 15 април, в помощ на 28-годишната Боряна Лазова, която страда от муковисцидоза.

Предстоят още две събития на 25 април .  Преди обяд ще се проведе залесителна акция  на Остров „Свобода".  Посадъчният материал – дръвчета, са дарение от Дамски лайънс  клуб Пазарджик.  Самата залесителна акция ще реализират младите хора от Лео клуб, Младежки дом и МИКЦ Пазарджик.

За втора поредна година част от международното събитие СВЕТОВНИ  ДНИ ЗА МЛАДЕЖКА АКТИВНОСТ е благотворителен концерт в помощ на деца и младежи с увреждания. Организатори на събитието „Подай ръка и подкрепи" са Община Пазарджик, Младежки дом Пазарджик, МИКЦ Пазарджик, Лайънс клуб Пазарджик и Лео клуб Пазарджик.

Благотворителният концерт „Подай ръка и подкрепи" ще се състои на 25 април от 17.00 часа в спортна зала „Васил Левски".

В програмата участват: водещ – Цецо Маринов, Представителен танцов ансамбъл „Албена", Представителен танцов състав  „Чудесия", Инструментален състав  „Доминанта" при читалище „Христо Ботев", Клуб по спортни танци „Импулс", Брейк школа  No Name Crew, Мажоретен  състав  Pik  към  Клуб „Диляна", Джас балет Pepidance , Клавирна формация при читалище „Христо Ботев" и поп изпълнителите Антония Петрова, Стефан Стоилов   и  Лиляна Пенчева.

Всички средства събрани от продажбата на поканите ще бъдат използвани за лечение и рехабилитация на 15 деца и младежи с увреждания.

На 26 и 27 април  МИКЦ Пазарджик ще проведе своето изнесено двудневно обучение на тема „Екипната работа – път към постигане на успеха". В рамките на обучението в подкрепа на Световните дни за младежка активност участниците ще проведат еко акция в района на еко база „Флора".

 
Source: http://www.pz-mikc.bg/top-menu/sabitia/mikc-pz-se-vkljuchva-v-svetovnite-dni-za-mladejka-aktivnost/
Category: НЕФОРМАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ | Added by: Kotzeva (2013-04-24)
Views: 665 | Tags: МИКЦ Пазарджик, засаждане на дръвчета, младежка активност, концерт | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]