Monday, 2023-10-02, 6:01 PM
Welcome Гость
Main | Sign Up | Login | RSS

ЧАСОВНИКЪТ

Publisher

Main » Articles » КЛУБОВЕ

Зад "Нощният живот на Пазарджик"

Представям си я в сумрака на нощния клуб. Танцува. Разговаря с всички. Приближаваш я, но успяваш да различиш само силуета и. И въпреки това я познаваш. Чувстваш я близка. Получаваш от нея пожелания за „Добро утро” и „Лека нощ”. Има много информация. Приема каузи за благотворителност присърце и сама инициира такива.


Тя Е „Нощният живот на Пазарджик”. 22-годишно момиче, което обича града си. Създава страницата „Нощният живот на Пазарджик” на 8 февруари 2011 г. До този момент почитателите наброяват над 4200 души. „Страницата я създадох съвсем на шега, преди 2 години. Видях, че има страница „Нощният живот в Пловдив” и ми се стори забавно да направя и аз за нашия град. Малко след това спрях да се занимавам с нея. След няколко месеца се сетих пак и някак си хората започнаха да стават по- активни, оттам и аз се захванах по- сериозно. Превърна се не само за нощния живот, а за Пазарджик като цяло. И така до днес- без да минава ден, в който да не публикувам нещо, да не се сетя за страницата, когато съм навън или да снимам нещо за това мое си Интернет кътче.”

Страницата се превръща в неизменна част от живота и. „Нощната фея” споделя, че най- голямата мотивация за поддържането на страницата са хората, които оценяват това, което прави. „Връзката между мен като админка и хората, харесали страницата, е много приятна. Имало е моменти, когато съм мислела да се откажа, но точно тогава се случва някой да сподели колко му харесва страницата или да я похвали, а когато едно нещо е оценено, то няма как да не ти доставя удоволствие да го правиш.”

Интересува ме дали смята, че нощният живот в Пазарджик е разнообразен: ” Смятам, че нощният живот в Пазарджик е развит, има доста места за забавление за сравнително малък град. Но мисля, че има какво да се желае относно разнообразието. Трябва да има по- различни партита. Както знаем, основно са заведенията с един тип музика, познат на всички. И няма лошо в това, аз не отричам чалгата, слушам я, забавлявам се, но определено би било много хубаво, ако има разнообразна музика. Лично аз много харесвам hip hop музиката и като че ли това ми липсва в Пазарджик.”

„Нощният живот на Пазарджик” обича Пазарджик. Тук се чувства най-добре и се надява да и се отдаде добра възможност за реализиране в града.  „Аз наистина много харесвам града ни. Свикнала съм тук, харесва ми спокойствието на Пазарджик.” – добавя тя и се обръща към почитателите си: „Благодаря, че 2 години ме подкрепяте в това да се занимавам с нещо, което ми доставя удоволствие и удовлетворение! „

Дани Коцева

Category: КЛУБОВЕ | Added by: Kotzeva (2013-02-08)
Views: 1365 | Comments: 1 | Tags: забавления, клубове, Пазарджик, Нощния живот на Пазарджик | Rating: 5.0/4
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]