Saturday, 2023-09-30, 3:14 AM
Welcome Гость
Main | Sign Up | Login | RSS

ЧАСОВНИКЪТ

Publisher

Main » Articles » КИНО

Програма на кино 3D Cinema Пазарджик (8.03 - 14.03)
Оз: Великият и могъщият 3D
- 14:00; 16:30; 19:00
; 21:30
Жанр: Фентъзи, Екшън, Приключенски
САЩ / 2013 / 130 минути
Сценарист: Дейвид Линдзи-Абеър, Митчъл Капнер
Режисьор: Сам Рейми
В ролите: Джои Кинг, Мартин Клеба, Тони Кокс, Мишел Уилямс, Мила Кунис, Джеймс Франко, Рейчъл Уайз
Продуцент: Шон Бейли, Кей Си Ходенфийлд, Джо Рот

Номинираният за "Оскар" актьор Джеймс Франко е избран за ролята на Оскар Дигс - незначителен цирков фокусник със съмнителна етика, който е запратен от прашния Канзас във вълнуващата страна Оз.

Той си мисли, че е ударил джакпота, и че славата и богатството вече са му в джоба, но всичко това е преди да срещне трите вещици - Тиодора (Мила Кунис), Иванора (Рейчъл Уайс) и Глинда (Мишел Уилямс), които не са убедени, че той е великият магьосник, когото всички са очаквали. Въвлечен по неволя в епичните проблеми, пред които е изправена страната Оз и обитателите й, Оскар трябва да установи кой е добър и кой лош преди да е станало късно.

С илюзия, находчивост и дори мъничко магьосничество, Оскар се преобразява не само във великия и могъщ Магьосник от Оз, но и в по-добър човек.

Таласъми ООД 3D само събота и неделя - 12:00 

Жанр: 3D Анимация, Комедия
САЩ / 2001 / 92 минути
Възрастова група: A - Препоръчва се за деца
Сценарист: Андрю Стантън, Даниъл Гърсън
Режисьор: Пийт Доктър, Дейвид Силверман, Лий Анкрич
Продуцент: Дарла К. Андерсъ
Дублиран на български език


"Таласъми" ООД, един от най-обичаните и визуално атрактивни филми на Disney/Pixar, се завръща на големия екран, за да зарадва цяло ново
поколение зрители, както и старите си фенове, този път в поразителния формат 3D.

Станалата вече класика и носител на "Оскар" приключенска анимационна комедия "Таласъми" ООД, се пренася в Таласъмополис, процъфтяващ корпоративен град, населяван от чудовища с всякакви размери и форма.

Симпатичният Съли и най-добрият му приятел, шегаджията Майк Уазовски са водещ екип за плашене в "Таласъми" ООД, най-голямата
фабрика за писъкопреработване. Основен източник на енергия в света на чудовищата е сборът от писъците на човешките деца и в"Таласъми" ООД елитен екип от подплашвачи работи за събиране на този ценен природен ресурс. Чудовищата са убедени, че децата са токсични, поради което им е забранен достъп в Талъсъмополис. Но когато момиченце на име Бу случайно последва Съли при завръщането му в неговия свят, кариерата му е застрашена, а животът му се превръща в пълен хаос.

Приятелите Майк и Съли замислят план за поправяне на грешката и връщането на Бу у дома й. При реализирането му, тримата се сблъскват с неочаквана поредица от усложнения и се опитват да прикрият историята, но това ги изстрелва към загадка, надминаваща и най-дръзките им фантазии.

Category: КИНО | Added by: Kotzeva (2013-03-08)
Views: 1265 | Tags: Пазарджик Cinema 3D, Оз:великият и могъщият, Таласъми ООД | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]