Monday, 2023-10-02, 6:12 PM
Welcome Гость
Main | Sign Up | Login | RSS

ЧАСОВНИКЪТ

Publisher

Main » Articles » ДОБРОВОЛЧЕСКИ ПРОЯВИ И ИНИЦИАТИВИ

Благотворителна детска фотоизложба.
В понеделник малко преди официално да се запали коледната елха в града  ви каним да се присъедините към една добра инициатива на фондация "Ви Арт" - Благотворителна фотоизложба за деца. Фотоизложбата е продължение на инициативата на фондацията, проведена в рамките на Фотопленер "Есенни настроения..."
Всеки може да откупи фотография, направена от децата, на мястото на изложбата или на банковата сметка на фондацията: УниКредит Булбанк АД, IBAN: BG98 UNCR 7000 1520 8044 64 BIC: UNCRBGSF.
Със събраните средства ще бъде закупен фотоапарат и други принадлежности за клуба по фотография.

Откриване 10.12.2012г. от 17:30ч. в Младежки дом, гр.Пазарджик

Предистория
.... През ноември се проведе традиционен Фотопленер „Есенни настроения…” в с.Равногор. Организаторът на събитието Фондация „Ви Арт” събра на едно място 35 участника от цяла България. Целта на тазгодишното мероприятие беше да се поканят деца в неравностойно положение, които да се включат във фотопленера. Общуването с нови хора, получаването на информация за тяхната любима област фотографията, снимането и участието във фотосесиите, забавленията в карнавалната вечер, накараха четири деца от Пещера да бъдат по-щастливи и да си тръгнат с усмихнати от събитието. Те получиха сертификати за участието, а на техните нови приятели – три момичета от Езикова гимназия „Бертолт Брехт” и МГ „Константин Величков” и останалите участници фондацията, Фондация Ви Арт връчи сертификати за участие и благодарности за доброволческата работа с де
ца.


Source: http://www.facebook.com/events/315107271938710/
Category: ДОБРОВОЛЧЕСКИ ПРОЯВИ И ИНИЦИАТИВИ | Added by: Kotzeva (2012-12-09)
Views: 707 | Tags: Фондация Ви Арт, благотворителност, Младежки дом, фотоизложба | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]