Thursday, 2024-03-28, 6:21 PM
Welcome Гость
Main | Sign Up | Login | RSS

ЧАСОВНИКЪТ

Blog

Main » 2013 » May » 21 » "Часовникът" с награда от община Пазарджик
4:42 PM
"Часовникът" с награда от община Пазарджик
Честит празник, Пазарджик!
Приятели и верни читатели, 
вчера община Пазарджик раздаде наградите за образование и култура, които традиционно връчва около 24 май.

Изключително изненадана разбрах, че съм номинирана за работата си в сайта, отваряйки брошурата в залата. Още по-голяма беше изненадата ми, когато разбрах, че печеля в раздел 'Журналистика" за ярки постижения в областа на културата и изкуството. И макар, че проектът направих за свое удоволетворение, без своята аудитория той не би бил същия. Благодаря ви!
Позволих си да не съм съвсем актуална, тъй като съм ангажирана с Фестивала на изкуствата "Арт идя - арт алея." Наличието на този фестивал още повече ме кара да вярвам, в това, че градът ни се развива модерно и дава шанс и поле за изява на нови, млади и  съвременно мислещи хора.

Снимка:Вили Тодорова
Потвърждение за това е и изложбата на Павел Найденов, която откри "Задния двор" снощи. Замисъла на идеята да се използва двора на Младжкия дом за пространство, в което да оживее изкуството е на Ани Стойкова, а Павел умело го трансформира за своите идеи, които ще продължат и в следващите няколко дни. Да, идеите му се развиват, там на място и всеки ден ще виждате изложбата с нов поглед.
За да се реализира тази идея в цялостния си вид заслуга има г-жа Инна Церовска - директор на Младежки дом, към която също искам да отправя своята благодарност.
В живота си срещаме хора, с които бързо осъзнаваме, че сме на една вълна. Когато успеем да използваме тези срещи съзидателно, с което да акумулираме своята креативност, тогава се появява онова сладко усещане за удоволетворение, че вършиш нещо, с което си полезен, че даваш нещо на някого.
П.П. Благодаря на доц. Гуленова от УниБИТ, която е мой научен ръководител за насоките и за това, че ме вдъхнови да се занимавам с изучаването на уеб инструментите за PR и маркетинг.
Views: 911 | Added by: Kotzeva | Tags: община Пазарджик, награда, Часовникът, Арт идея -арт алея, Фестивал на изкуствата | Rating: 5.0/3
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]