Monday, 2023-10-02, 6:29 PM
Welcome Гость
Main | Sign Up | Login | RSS

ЧАСОВНИКЪТ

Publisher

Main » Articles » ФЕСТИВАЛ НА ИЗКУСТВАТА АРТ ИДЕЯ -АРТ АЛЕЯ

Фестивален дневник - предстоящи събития 28 декември

10 дни минаха неусетно. Настъпи финалния ден на фестивала "Арт идея-арт алея". Празнична атмосфера струи от всяко отделно събитие в него. Вижте подробности!

В сутрешните часове "старата циганка" ще предвещае или не съдбовното ви бъдеще чрез гледане на ръка, гледане на кафе и гледане на карти. Старт: 10.00 ч. - пл. „Константин Величков”.


Клоуна Хари ще забавлява децата със свои изпълнения, превъплъщавайки се в различни приказни герои.Начало: 10.30 ч. - фоайе зала „Маестро Георги Атанасов”, Община Пазарджик


От 11.00 ч. Фолклорни музикални и танцови състави „Елица” и „Детство” ще представят свои танци  около Коледната елха. Публиката е поканена да се присъедини към вихрения им танц,

От 17.30 ч. във фоайе на зала „М. Г. Атанасов”, Община Пазарджик ще може да разгледате Фото-обзор на фестивала. Вили Тодорова и асистенти на фестивала се погрижиха да запечатат фестивалният дух.

От 18.00 ч. Ръководителят на проекта – Борис Хаджийски ще закрие фестивала. Фойерверки ще озарят небето пред зала „М. Г. Атанасов”.

Един достоен финал на този празник на изкуствата ще бъде концертът на група "МИСТИК". 


„МИСТИК” е продукт на развойната дейност на LZ GROUP. Представлява амбициозен проект за съчетаване на струнни инструменти и модерно по темперамент звучене. Програмата на „Мистик” е в стил поп и балканска музика, съчетани с нови аранжименти и вокални интерпретации.

Начало: 18.30 ч. зала „М. Г. Атанасов”, Община Пазарджик.

Готвачи от различни етноси представят свои специалитети в модула „Различни, но заедно”. Посетителите ще дегустират различните национални кухни от 19.30 ч. във фоайето на зала „М. Г. Атанасов”, Община Пазарджик


.


 

Category: ФЕСТИВАЛ НА ИЗКУСТВАТА АРТ ИДЕЯ -АРТ АЛЕЯ | Added by: Kotzeva (2012-12-26)
Views: 982 | Tags: циганка, Мистик, закриване, фойерверки, фото-обзор, гледане, клун | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]